مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جریمه دولتی

باعرض سلام خسته نباشید من ی خانم 36 ساله هستم که 3سال پیش ازم شکایت شده تحصیل مال از طریق نامشروع ودادگاه محکوم شدم حکم غیابی بایدپول شاکی ‌جریمه دولتی پرداخت کنم بعد از 3 سال حالا میخوام پرداخت‌ کنم آیا برای پرداخت پول شاکی ‌ وجریمه دولتی نیاز به ضامن دارم یا برای رفتن پیش قاضی ضامن نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با فرض قطعی بودن حکم وامادگی شما برای پراخت هیچ مشکلی ایجاد نمی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر حکم غیابی است شما باید ابتدا دادخواست واخواهی را اقامه نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید