مشاوره حقوقی رایگان - نحوه خسارت نقص عضو چشم در دبستان

با عرض سلام و خداقوت.
بنده آموزگار هستم.
در تاریخ 24 مهر ماه 1401 در مدرسه زنگ ورزش توپ به صورت و چشمم برخورد کرد.
احساس تاری و درد شدیدی داشتم.
روز بعد به پزشک مراجعه کردم ولی تشخیص نداد گفت ضربه معمولی و بزودی خوب میشوی.
بعد از سه روز چشم چپم اصلا نمی دید.
به صورت اورژانسی به چندین پزشک مراجعه کردم که نتیجتا عمل اورژانسی منجر شد.
بعد تا شهریور 1402 سه عمل انجام دادم تا اینکه در مهرماه پزشک معالجم گفت چشمم دیدی کمتر از 1 صدم دارد و بی فایده است.

( موضوع ضربه خوردن را دانش اموزان و همکارانم می دانند ولی مدیر چون به صدمه همکار و دانش آموزان حساس بود مطلع نکردم و به بهانه ضعیفی چشم گفتم عمل دارم (البته قطعاً ایشون متوجه موضوع ضربه توپ شده بود) ).
امسال در مهرماه برای پیگیری خسارت نقص عضو اقدام کردم. بیمه مدارک را گرفت و پزشکان معتمد و متخصص بیمه تایید کردند.و گفتند نیازی به شکایت نیست.

حال اینکه همکارانم که سابقه این مشکلات را داشتند گفتن حتماً باید شکایت کنم. آیا شکایت لازم است؟؟
از چه کسی شکایت کنم؟ دانش آموزی که یادم نبست کدامیک ضربه زدند و از مدرسه قبلی رفته اند؟ یا مدیر ؟ اگر مدیر انکار کند چه؟؟؟؟؟؟

لطفاً بفرمایید چکاری انجام دهم.تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از بیمه پیگیری کنید معمولا پرداخت میکنند. درصورت عدم پرداخت امکان طرح دعوی در دادگاه برای شما وجوددارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بیمه اصولاً هزینه های درمان را پرداخت میکند ولی برای دریافت دیه نقص عضو باید در دادسرا شکایت نمایید.