مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خرید خودرو

خسته نباشید
صاحب کارم از نمایشگاهی پراید خریده بود صاحب نمایشگاه ماشین را آورد تحویل داد من خودم رفتم کارت ماشین کارت بنزین و کارت تشخیص رنگ را از نمایشگاه گرفتم
فرداش صاحب کارم گفت ماشین را به صورت چکی خریدم برو بانک و به این شماره کارت پول واریز کن و قولنامه دستی نوشت با همان مدارکی که صاحب نمایشگاه بهم داده بود اون ها رو هم تو قولنامه قید کردیم و گفت که بعد هفت روز سند میزنند به نامت
من هم وام ازدواجم رو تازه گرفته بودم رفتم به شماره کارتی که داده بود پول ریختم 150 میلیون و رسید هم گرفتم
ماشین موتورش خرج داشت 20 میلیون هم خرجش کردم بیمه هم خودم کردم به اسم خودم
بعد چند روز صاحب کارم خودکشی کرد
و صاحب نمایشگاه ماشین من را توقیف کرد تا من شکایت کنم فک پلاک کرد و به دو نفر دیگر فروخت بعدا من هم فهمیدم که پولی که واریز کردم اصلا به ماشین ارتباطی ندارد
در ضمن چکی که صاحب کارم به نمایشگاهی داده بود اون هم برگشت زده
بعد چند ماه دوندگی قاضی به نفع نمایشگاهی رای داد و من محکوم شدم
نمیدونم دیگر چیکار کنم لطفا اگر راهی هست که من به حقم برسم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است