مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام. بنده یکماه پیش به اتهام جعل اسناد و استفاده از سند مجعول بازداشت شدم. ولی شاکی رضایت داد و دادگاه برایم حکم «یکسال حبس تعزیری به مدت دو سال تعلیق اجرا» و جریمه یک میلیون و دویست هزار تومانی در حق صندوق دولت را نوشت و همانجا برایم دستگاه کارتخوان آوردند و گفتند یک میلیون و دویست را کارت بکش و برو سر خونه زندگیت. ولی من با توجه به اینکه کارگرم و اوضاع مالی ام خیلی خراب بود٬ در آن لحظه آن مبلغ را نداشتم و به من گفتند که اگر نداری باید به زندان بروی و یکماه در زندان باشه تا جریمه ات صاف شود و آن موقع آزاد میشوی (روزی چهل هزار تومان حساب میکنند که میشه سی روز). خلاصه من یکماه به زندان رفتم و همین چند روز پیش بود که آزاد شدم. میخواستم بپرسم که آیا این موضوع برایم سو پیشینه محسوب میشود؟ کی پاک میشود؟ با توجه به اینکه الان همه جا برای استخدام گواهی عدم سو پیشینه میخواهند٬ آیا دیگر هیچ جا نمیتوانم استخدام شوم؟

پاسخ ها :

تهمينه  شرافت

تهمينه شرافت :

استان :

با سلام مجازات شما دوسال تعلیق هست چنان چه در این دوسال جرمی انجام نشو از سوابق کیفر شما حذف و سو پیشینه نمیشود حبس شما از بابت جزای نقدی بوده است