مشاوره حقوقی رایگان - جابه جایی پست

سلام اینجانب کارمند پیمانی اداره دولتی هستم با توجه به اینکه در رشته شغلی خودم استخدام شدم،ولی مدیریت مرا در جایی قراردادند که مناسب خانم نیست و میگوید به غیر از این مکان جای دیگری برای کار شما نداریم اگر می خواهید بمانید اگر هم نه اخراج یا استعفا بدهید،درصورتی همکارانی با پست من در جاهای بهترو مناسب‌تری مشغول کار هستند،آیا راهی برای جابجایی پست یا قانع کردن مدیریت برای جابه جایی هست،لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از عالی‌ترین مقام اجرایی اداره مدفوع خود پیگیری نم ایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط باید صبر کنید که یا مدیر به توانایی شما پی ببرد یا بلاخره عوض شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تغییر پست مستخدم بنا به مصالح اداری و اقتضائات سازمانی مادام که منجر به تغییر در طبقه و رتبه شغلی نگردد، از اختیارات دستگاه متبوع مستخدم است.البته حق اعتراض شما محفوظ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است در این خصوص با رئیس خود رایزنی نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب به هر صورت باید مدیریت دراین رابطه تصمیم گیری کند باید با صحبت پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.