مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد پيش خرید آپارتمان

سلام چنانچه در قرارداد پيش خرید آپارتمان مبلغی کمتر از اجرت المثل قید شده باشد و به دلیل تاخیر بسیار زیاد در تحویل این مبلغ در حال حاضر ناچیز و بی ارزش شده باشد آیا این بند جبران خسارت معتبر است؟ آیا می‌توان بجای مبلغ قید شده اجرت المثل را طلب کنم ممنون

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام خسارت وجه التزام بر اساس مبلغ مندرج در قرارداد است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله معتبر و لازم الاجرا می باشد و باید همان مبلغ طلب شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد خسارت تاخیر قید شده باشد در این صورت طبق قرارداد باید عمل بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در قرارداد وجه الاتزام باشد دادگاه به همان رای خواهد داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متن قرارداد در خصوص خسارت اهمیت دارد و طبق مفاد قرارداد خسارت تعیین خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم جهت اظهار نظر دقیق مدارک شما باید رویت شود اما وجه التزام دقیقاً مانند قرارداد به شرط اینکه خارج از عرف نباشد پرداخت می‌شود اما خسارت مبحث جداگانه‌ای دارد و شاید بتوانید مطالبه خسارت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. هر چه در قرارداد قید شده همان حساب میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ملاک خسارت تعیین شده در قرارداد است