مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی بابت مهریه

سلام وقت بخیر. سال 400 بابت مهریه ممنوع خروج شدم و موقع اجرا حکم من شش ماه خارج از ایران بودم و موقع برگشت فهمیدم ممنوع خروج شدم و الان یک سال و نیم گذشته از حکم و من تا حالا قدام نکردم برای قسط بندی الان میتونم برم درخواست قسط بندی بدهم و میتوانم ماهانه مبلغی قسط بندی کنم و ممنوع خروج بردارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ‌
شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که معاصر از پرداخت یکجای مهریه باشید و قابل اثبات باشد درخواست اعسار از پرداخت مهریه را مطرح نمایید و بعد از صدور حکم و پرداخت پیش قسط برای رفع ممنوع الخروجی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید مهریه را تا الان هر چقدر بدهکار هستید نقداً بپردازید سپس بابت ممنوع الخروجی اقدام نمایید اما برای خروج از کشور می‌بایست تامین بسپارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل تقسیط است اگر توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است.
بر همین اساس دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در این سالها هرچقدر بدهکارشدید را باید بپردازید تا جلبتان نکند بعد اعسار دهید و بعد درخواست رفع ممنوع الخروجی

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بعد از صدور حکم اعسار و پرداخت پیش قسط برای رفع ممنوع الخروجی اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به دفاترالکترونیک خدمات قضایی مراجعه ود ادخواست اعسارارپرداخت محکوم به راتقدیم نمایید