مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح با چاقو (برادرم)

سلام،
احتراما به عرض میرساند:
خواهر وبرادرم طی دوشکایت چندین اتهام را برای برادر بزرگشان کارسازی کردند،
درابتدا ابلاغ ها را روییت نکرده ونهایتا جلب شدم تا دربازپرسی حاضر شوم،
با تامین قرارآزادشدم،دردادگاه ادله ای بیان کردم وشکایت خواهرم که اتهام چاقوزدن وتهدید با چاقو ومزاحمت واعتیادبود را حکم برائت گرفته وتبرئه شدم،زمانی که دربازداشتگاه بودم طی شکایت فوری مبنی بر نگهداری به اجبار وغیر مجاز ازپدر 94 ساله ام که مرا محکوم کنن به اینکه شرایط فیزیکی پدرم وخیم ویا فوت شده یا درحال فوت است،پس ازحضورماموراجراجهت تنظیم گزارش واعزام سریع با اورژانس تهران به بیمارستان ،با مخالفت شدید پدرم مواجه شدواعلام نمودکه من هیچ مشکلی ندارم ومیخواهم پیش پسربزرگم بمانم.
ماموراجرا گزارشی تنظیم نمود که این شرایط ومنزل درشان ایشان نیستند و....الی ماشاالله،
بدون خبر داشتن ازشکوائیه دوم ،خوشبختانه اونم تبرئه شدم،
الان پرونده شکوائیه سوم طبق شکوائیه اول،تائیدپزشک قانونی،شاهد یک نفر وشهادت اهالی محل که بیرون منزل درخواست حضورپلیس 110 واورژانس تهران وشلوغ کاریشون را دیدند،
ضمنا ایشون سمت چپ زیر بازوی من را چندین ضربه وشکافی حدود3cm زدند،
ولی من شکایتی نیستم ونبودم.
حالا تومرحله بازپرسی کلا نرفتم جلبم هم میسرنبوده،
دوشاهد دارم که من نزده ام درگیری داخل منزل پدرم اتفاق افتاده بود،
ضمنا گزارش اورژانس تهران را همون شب که زخمی وخونریزی داشتم ،پی گیری کردم وگرفتم،
الان پرونده ارسال شده به کیفری 2 تا رسیده گی شود،
الان میتونم ازخودم دفاع کنم وبه امید خدا برائتم را بگیرم.
اگر نتونستم جرمم , مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و ارسال نمایید و شهود خود را معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه کیفری دو وقت رسیدگی تعیین می شود و به طرفین ابلاغ می شود
می توانید در جلسه دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از اینکه وقت رسیدگی تعیین شد و ابلاغ گردید می‌توانید شهود خود را معرفی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات ضرب و جرح علاوه بر پرداخت دیه،تا دو سال زندان است.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

حتما با یک وکیل حضورا مشورت کنید. انشالله برائت خواهید شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در جلسه دادگاه شرکت و دفاع کنید بر حسب نظریه پزشکی قانونی قاضی درصد دیه را مشخص می‌کند