مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مهریه

سلام همسرم به رای قاضی که دوسکه پیش پرداخت به جای موتور سیکلتی داشت وسالی یک سکه اون هم با رضایت خودش ولی اعتراض زده موتور رو هم فروخت
اعتراض کردم برای اعتراضی که زده میتونم پرونده نفقه و ترک تمکین و انفاق که همرو محکوم شده لایحه بدم آیا تاثیر داره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری لایحه‌ای تخصصی تنظیم گردد توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد و ارسال دارید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده نفقه و تمکین ارتباطی با مهریه ندارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید ابطال معامله را بخواهید ، برای پاسخ به اعتراض بهتر است از جزییات رای و دلایل اعتراض اطلاعات بیشتری ارایه شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. استناد به پرونده هایی که فرمودید در پرونده تقلیل اعسار، به ضرر شماست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً سهمیه برای یک فرزند لحاظ می‌شود مگر اینکه شرایطش وجود داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به اجرای احکام مراجعه نمایید و