مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه در خصوص مهریه

همسر بنده چندی پیش از مهریه رو به اجرا گذاشته و از طریق ادراه ثبت 30 میلیون از حساب بنده رو وصول کرده بابت مهریه ولی در رای دادگاه همون 400 سکه رو خواسته و قاضی هم بدون توجه به استعلامات اداره ثبت همون 400 سکه رو تایید کرده و حکم داده و 30 میلیون رو از 400 سکه کم نکرده و وکیل هم اعتقاد به اینکه استعلام اداره ثبت موجوده در جلسه اول به ان اشاره نکرده میخواستم بدون میشه در این مورد تجدید نظرخواهی کرد یا چون در اولین جلسه ایراد نگرفتیم تو تجدید نظرخواهی توجه نمیکنن ؟ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
در دفاعیات خود به دادگاه تجدیدنظر اعلام کنید که مقداری از سکه توسط زوجه وصول شده تا در حکم اصداری به آن اشاره نمایند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تجدیدنظر خواهی نتیجه ای نخواهد داشت.
شما می توانید دادخواست اعسار بدهید و اگر اموالی جهت توقیف نداشته باشید هر سال شایدم بیشتر یک سکه تعیین خواهد شد و اینکه دادگاه یا یا دو سکه کم کنه فایده ای برای شما نخواهد داشت.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

در اجرای احکام محاسبه می‌شه.پرونده تون فعلا نرفته اجرای احکام.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در تجدیدنطر خواهی با ارائه مستندات مطرح شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میشود نگران نباشید بیش از چهارصد تا سکه دریافت نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قطعا در مرحله تجدیدنظر راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص تجدید نظرخواهی را انجام بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله تجدیدنظرخواهی کنید
قاضی موظف بود که در جلسه از شما سوال کنید که آیا مهریه را پرداخت کرده اید.