مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مالکیت موتور سیکلت

با سلام پدر بنده موتوری خریدن و ایشان فوت شدن و پس از فوت ایشان سند کمپانی صادر شد بنگاه دار میگوید با گرفتن المثنی میتواند سند را به نام من صادر کند همراه با کارت موتور برگ سبز و کارت سوخت ... و مبلغی از این بابت میخواد بگیرد میخواستم بدونم آیا از لحاظ قانونی تغییر مالکیت به یکی از وراث بدون اطلاع باقی وراث امکان پذیر و قانونی هست؟

پاسخ ها :

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. قطع به یقین که بدون اطلاع سایر ورثه موجب ایجاد حق اعتراض در صورت اطلاع از موضوع می گردد. اما در صورت صدور بدون اگاهی دیگر ورثه کاملا قانونی و صحیح می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی شخص می‌بایست در اینجا تعمیرکار خود شکایت نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله از لحاظ قانونی این انتقال چون ماترک پدر فوت شده شماست صرفا برای شما نیست و موجد حق اعتراض سایر ورثه می باشد