مشاوره حقوقی رایگان - سکونت در ملک ارثی

با سلام
پدربزرگم فوت کرد بعد از پدربزرگ، پدرم فوت کرد و من ورثه قانونی پدرم هستم ، آیا امکان سکونت در ملک پدربزرگ را دارم؟
سپاس

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر وراث دیگر مشکلی با این قضیه نداشته باشند میتونید سکونت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بقیه وراث رضایت داشته باشند می توانند ساکن شوید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بقیه وراث میتوانند مخالفت کنند و اجرت المثل مطالبه کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که سایر وراث رضایت بدهند امکان‌پذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
تصرف و استفاده از ملک ورثه ای فقط با موافقت تمام ورثه امکانپذیر است
در غیر این صورت شما باید اجرت المثل ایام تصرف را پرداخت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر وراث دیگری وجود ندارد می‌توانید سکونت داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که ملک مورد اشاره در متن سوال، یک ملک موروثی و مشاع است و تنها با رضایت بقیه وراث می‌توانید در آن ملک سکونت داشته باشید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله ب صورت قانونی شما له عنوان نماینده پدرتان نیز از پدر بزرک ارث میبرید . منتها سایر وراث نیز باید راضی باشند