مشاوره حقوقی رایگان - موارد حقوقی اپلیکیشن های موبایل

با سلام و احترام

من صاحب یک اپلیکیشن موبایلی (در ارتباط با یکسری خدمات حضوری) هستم که یکسری افراد به عنوان انجام دهنده یک خدمت ثبت نام میکنند و یکسری افراد نیز به عنوان خدمت گیرنده ثبت نام میکنند. افراد خدمت گیرنده می توانند رزومه افراد خدمت دهنده را مشاهده و یک نفر را به دلخواه انتخاب نمایند. سوال من این است اگر در محل انجام خدمت مشکلی پیش بیاید (برای خدمت دهنده یا گیرنده) مثل دعوا و کتک کاری یا دزدی و ... آیا مسئله ای متوجه صاحب اپلیکیشن که فقط یک جور واسطه است خواهد شد؟ برای اینکه برای من مشکل حقوقی پیش نیاید چه راهکاری هست؟ ایا برای اینکار مجوزی باید بگیرم ؟ چه مجوزی؟
در ضمن به دلیل اینکه افراد از سراسر کشور هستند مقدور نیست که چیزی به عنوان قرارداد کتبی یا سایر موارد که نیازمند امضا و اثر انگشت باشد از آنها مطالبه کنم. ولی میتوانم از آنها بخواهم که در اپلیکیشن قوانین را خوانده و در صورت لزوم موافقت نمایند. آیا این کفایت میکند که مشکل حقوقی متوجه من نشود. کلا چه راهکاری به من پیشنهاد میدهید.

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. پيشنهاد خوب و سازنده اي براي رفع مسؤوليت قانوني شما دارم. تماس بگيريد