مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه تخلیه مورد اجاره

با سلام بنده خونه ای رو اجاره کردم که قراردادو پسرصاحبخانه از طرف امضا کرده گفت پدرم پیره مریضه ومن تمامی اجاره و پیش رو به خاطر حرف املاک به حساب پسر صاحبخونه واریز کردم صاحیخونه اومد گفت تخلیه کن برو پولتو از بنگاه بگیر بعد داییش اومد گفت تخکن برو پولتو به هرکسی دادی ازاون بگیر پنج ماهه قراردادمون تموم شده الان اظهارنامه تخلیه اومده واسه من از طرف صاحبخونه البته موقع اتمام قرارداد خواستم تمدید کنم مبلغ بالایی گفتن من قبول نکردم هی امروزوفردا کرد پسرش الانم میترسم تخلیه کنم و غیر از ترس زمستونه جاپیدانمیشه میگم تا عید فرصت بده اظهارنامه فرستاده ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مدت حیات قرارداد اجاره به اتمام رسیده است فلذا طبق قرارداد بایستی خانه را تخلیه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت تخلیه باید پول پیش واریز گردد.با توجه به فضولی بودن اجاره باسکوت موجر تا انقضای مدت قرارداد به منزله تنفیذ تلقی میگردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موجر چنانچه بخواهد تخلیه بگیرد باید مبلغ ودیعه شما را واریز کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که پول پیش شما پرداخت نشده تخلیه نکنید و با عنوان کلاهبرداری از آنها شکایت کنید