مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه برای رفع توقیف خودرو (کشف حجاب)

سلام من حدودا ده روز پیش ماشینمو سر کشف حجاب خوابوندن که اومدم برای رفع توقیف گفتن باید مالک خودرو هم باشه که مالک خودرو مادرم هست و به دلیل بیماری و دوری راه نیستن که مراجعه کنن گفتن وکالت بگیره فکس کنه میخواستم بدونم که باید به کجا مراجعه کنه برای گرفتن وکالت و به چه موضوعی که برای من فکس کنه؟ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دفتر اسناد رسمی بگن وکالت‌نامه تنظیم کنن براشون با ارایه مشخصات کسی که میخوان بهش وکالت بدن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالک خودرو می تواند به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کند و بعد از تنظیم وکالت‌نامه آن را برای شما پست کند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. وکالت کاری،در محضر اسناد رسمی.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفترخانه اسناد رسمی باید وکالتنامه تنظیم شود