مشاوره حقوقی رایگان - مزایای رزمندگان کارمند اداری بیش از6 ماه جبهه داوطلبانه

من معلم بازنشسته سال 96 آموزش وپرورش هستم 8 ماه و11 روزجبهه دارم درزمان شاغلی با احتساب یک امتیاز مبلغ ناچیزی به حقوق من اضافه کردندووقتی بازنشست شدم بادادن 800 امتیاز این مبلغ شد300هزارتومان اما بعدا متوجه شدم که باید مزایای یک مقطع تحصیلی بالاتر به من می دادند سازمان بازنشستگی اظهار داشتند این مزایا فقط مشمول بازنشستگان سال 98 به بعد میشود حال سوال دارم آیا جبهه مربوط به زمان جنگ است یا حال واین تبعیض ناروا برای بنده قابل فهم نیست که افرادی تحت عنوان قاضی یا کارشناس دورهم جمع می شوند مقرراتی راتدوین می کنند که با عقل سازگاری ندارد لذا خواهشمندم مرا راهنمایی درست کنید که من باید به دستگاه دوران شاغلی یعنی آموزش وپرورش شکایت کنم یا دیوان عدالت عداری

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلامودرود یک مقطع تحصیل پارسال اجرایی شده و مشمول شما نمیشود ولیکن در برنامه ششم در اسفند 95امده مگر اداره شما قبول کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام بدوا به دستگاه مربوژه و اگر پاسخ دریافت مکردید میتونید از طریق دیوان شکایت خود را ثبت کنید