مشاوره حقوقی رایگان - دادن حقوق و مزایا به رزمندگان زیر شش ماه

باسلام. ر.ک هستم که در زمان جنگ 4ماه و20روز داوطلب به جبهه رفتم چرا باید به امسال ما هیچگونه حقوق و مزایا تعلق نگیرد مگر ما برای دفاع از مملکت خود به جبهه نرفته ایم و کسانیکه شش ماه به بالا حضور داشتن برای دفاع رفتن که فرق بین این دو وجود دارد که برای من جای سوال است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه بفرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
آقای ر . ک می توانید به دفتر ارتباطات عمومی مجلس شورای اسلامی مراجعه و در خصوص سوالتان را مطرح کنید سوالتان جنبه حقوقی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به امور ایثارگران یگان اعزامی خود مراجعه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی جهت پیگیری حقوق و مطالبات و مزایایی که به واسطه خدماتی که به کشورتان ارائه کرده اید و ایثارگری فرموده اید از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خویش به شکل حضوری پیگیری بفرمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به امور ایثارگران مراجعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مصوبات قانوني و آيين نامه هاي مربوطه مشخص كننده است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق ارگان مربوطه یا بنیاد ایثارگران مراجعه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

با توجه به اینکه شما به مدت 4 ماه و 20 روز به جبهه رفته‌اید،شما نیز به عنوان یک رزمنده حق دارید که حقوق و مزایای خود را دریافت کنید. البته برای دریافت این حقوق و مزایا، شما باید شرایط و قوانین مربوط به این مسئله را رعایت کنید.