مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 99 ساخت و ساز غیر مجاز

سلام وقتتون بخیر . ما ملکی با متراز 1500 متر با کاربری مسکونی در روستا داریم. سال 98 ، بدون اخذ مجوز ساخت از دهیاری 50 متر از این ملک تغییر کاربری شده و بنای اداری ( تجاری ) ساخته شده.ارزش زمین در سال ساخت ، متری 400 هزار تومان بوده . حالا برای پایان کار اقدام کردیم و پرونده به کمیسیون ماده 99 ارجاع داده شده . سوال من این هست با توجه به توضیحات ارائه شده مبلغ جریمه ای که ممکنه برای من در نظر بگیرند چقدر خواهد بود ؟؟؟و آیا سال ساخت مبنای اخذ جریمه است یا ارزش روز ؟؟؟ کلا روال و نحوه محاسبه جریمه ای که باید پرداخت کنم چی هستش ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. با عنایت به این که رسیدگی کمیسیون ماده 99 بدون حضور مالک تشکیل و رسیدگی می گردد و بر اساس k محسابه می نمایند و این معیار K و ضریب آن به انتخاب کمیسیون می باشد قاعده خاصی برای محاسبه ندارد و امکان دارد با ارائه لایحه ای از شما با عنوان ابراز پشیمانی و ارائه مدارک و ادله مبنی بر وجود مشکلات و غیره آن ضریب به 1 برسد و مبلغ جریمه شما کمتر از معمول محاسبه گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدار دقیق ریالی جریمه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به شرایط و محتویات پرونده دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جریمه حدود پنجاه تا هفتاد درصد قيمت روز اعياني تكميل شده که توسط کمیسیون تعیین و ارزیابی و محاسبه قیمت نیز علی القاعده بر اساس نظر کارشناس انجام میپذیرد.و شما می توانید ظرف مدت 3 ماه از تاریخ صدور رای، اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری اعلام کرده و شکایت خود را مطرح سازید.