مشاوره حقوقی رایگان - جریمه کمیسیون ماده 99

با سلام راجب جریمه کمسیون ماده99 میخوام سوالاتی بپرسم
بنده یک زمین تو قسمت مسکونی روستا چمخاله خریدم و قبل اینکه جواز ساخت صادر بشه شروع به ساخت کردم
ودیگه پروانه صادر نشد الان پس از اتمام کار و برای گرفتن پایان کار و انشعابات پرونده رو میخوایم بفرستیم کمسیون ماده99
میخواستم ببینم اگر بفرض ارزش بنا 2ملیارد کارشناس تعیین کنه چند درصد جریمه باید پرداخت کنم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
محاسبه ی جریمه توسط مراجع ذیربط انجام میشود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد ساخت غیرمجاز در محدوده
خارج از شهر ، موضوع در کمیسیون ماده 99 بررسی خواهد شد
و کمیسیون با توجه به موقعیت و محل زمین ، نوع کاربری اولیه زمین ، مساحت زمین و مساحت زیر بنا و ساخت غیر مجاز ، مبلغ جریمه را تعیین خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به تشخیص هیات کمیسیون ماده 99 شهرداری است و در هر منطقه متفاوت است