مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه بعد از طلاق غیابی

عرض سلام و احترام
خواهرم در تاریخ 92/10/25 طلاق غیابی گرفتن.
امکان و زمان برای مطالبه مهریه برای ایشون قابل اجرا هست یا خیر ؟
در صورت پاسخ مثبت تا چند سال پس از طلاق غیابی امکان مطالبه مهریه نفقه و اجرت المثل وجود دارد؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام اگر هنگام طلاق گذشت نکرده باشند بله امکان مطالبه وجود دارد و زمان تاثیری ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در همان رای طلاق در خصوص مهریه تعیین تکلیف میشود. اگر گذشت نکرده باشد هر وقت بخواهد میتواند اجرا بگذارد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام قطعا در خصوص مهریه در رای تصمیم گیری شده. باید دادنامه مطالعه شود