مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص هویت

باسلام خسته نباشید
شوهرم پرونده ای در دادگاه داشت که شاکی رضایت داد ودوسال زندانی را قاضی تعلیق کرده حالا نامه داده واسه آگاهی که انگشت نگاری بشه که ازاین تاریخ تادوسال خلافی کرد این دوسال هم حساب بشه
حالا خواستم بدونم انگشت نگاری انجام بده پرونده واسه 11 سال قبلشم بالا میاد تاثیری داره فقط همین انگشت نگاری میخواد که بزارن روپرونده ومختومه بشه
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ولی تاثیری در حکم تعلیق
مجازات نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر در خصوص همین پرونده رسیدگی می‌شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

انگشت نگاری برای این دو سال اخیر می‌باشد