مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شرط بندی سایت ها

با سلام.
بنده در یک سایت شرط بندی شرکت کردم و پول های منو به نحوی از دستم در آوردن و من شکایتی رو مطرح کردم... تونستم با کمک پلیس فتا و قوه قضاییه پولم رو مطالبه کنم... ولی با توجه به اینکه طرف های مقابل شماره بنده رو داشتن با استفاده از وسوسه کردن بنده بازم به دام این سایت ها و افراد گرفتار شدم و مبالغ سنگینی ازم برداشت کردن خواستم از شما مشاوره بگیرم آیا میتونم بازم شکایت کنم ... آیا پلیس فتا و قوه قضاییه همکاری میکنه...که بتونم پولم رو مطالبه کنم

باتشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله شکایت کنید اقدامات این سایت ها غیر قانونی ست
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری

پرسشگر :

سلام خدمت جناب آقای امین احمدی با تشکر از مشاوره شما...

خدمت بزرگوار عرض کنم که حالا میرم پلیس فتا شکایت کنم میگه دفع دومت هست و نمیتونی شکایت کنی...آیا واقعا اینجوری هستش اگه پلیس فتا بخواد سنگ جلو پام بندازه باید چکار کنم...

باتشکر

پرسشگر :

یه بارم همون پلیس میگه که قانون اومده که نمیشه شکایت کرد...حالا اینجوری گیر کردم و نمیدونم چکار کنم. خلاصه اذیت میکنه و نمیخواد کار انجام بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کسی به جهت بازی در سایت شرط بندی پول خود را از دست بدهد امکان مطالبه وجود ندارد و اگر سایت محکوم شود مبلغ به حساب دولت واریز می شود.