مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از طریق اداره ثبت

همسرم مهرش را اجرا گذاشته. من یک خودرو شخصی سمند دارم که در تاکسی اینترنتی کار میکنم و مال دیگر و کار دیگر ندارم.. خودروام توقیف میشود. اگر از قاضی درخواست کنم نامه‌ای بدهد به شرکت محل کارم تا صحت آن را اثبات کنم قاضی نامه درخواست صحت از شرکت تاکسی اینترنتی ... به من جهت اثبات میدهد تا خودرو شخصی ام رفع توقیف شود یا خیر..؟؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر از طریق اجرای ثبت توقیف شده باتوجه به اینکه اداره ثبت براساس قوانین و آیین نامه های داخلی عمل میکند یک اتومبیل از نظر اداره ثبت جزء مستثنبات دین هست و آزاد میشه .