مشاوره حقوقی رایگان - کوچه ی شخصی در طرح هادی

باسلام وخسته نباشید.اینجانب در روستا یک منزل شخصی دارم که وقتی مادر در قید حیاط بودن به من بخشیدن ولی بعداز فوت مادر وراث اون رو قیمت گذاری وبه فروش گذاشتن و بنده ملک رو خریداری کردم راه زمین من از جاده ی اصلی میباشد پشت ملک شخصی بنده زمین یکی از وراث بوده که به دلیل راه نداشتن به جاده ی اصلی90متر جاده ی خصوصی برای آن زمین لحاظ گردید و در تمامی مدارک وراث قید شده که راه رفت وآمد شخصی زمین فلانی بوده وهیچکسی حق استفاده ندارد در مجاورت همان کوچه زمین دیگر وراث میباشد که زمین باغی بوده حال فرد مورد نظر برای ما شکایت کرده که شما باید عقب نشینی کنید که کوچه ی من بزرگ تر شود که من زمینم را بفروشم حالا میخواستم بدونم که آیا بنده هنگام دیوار کردن باید عقب نشینی کنم باشرایط اینکه کوچه شخصی هست واینکه اگر هم این چنین باشه بنده هم چاه آب و هم المک گاز دارم و راه رفت و آمد به زمین پشت ملک من باریک میشه و خیلی سخت میشه رفتو آمد کرد نزدیک به 150متر زمین پشت ملک من میشه هیچ اگر اینطور باشه لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
البته باید بر اساس مفاد قرارداد
عمل گردد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام‌. این حق را ندارد ولی در صورت طرح دعوی حتما وکیل بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر کسی نمی‌تواند شما را مجبور به عقب نشینی کند