مشاوره حقوقی رایگان - قطع پای راست در حین خدمت سربازی

سلام من در سال 81 در حین خدمت سربازی پای راستم در حین اموزش پیچ میخورد و درد شدیدی پایم را میگیرد و هرچند به بهداری وب یمارستان پادگان مراجعه میکنم کسی جوابگو نبود و مرا بعد از چندین ماه خدمت معاف میکنند به علت اسیب به عصب سیاتیک. بعدن با جراحی و درمانهای زیاد هم خوب نمیشود و پایم را از بالای زانو قطع میکنند. و هرچقدر هم به محل خدمت و دادسرا هم مراجعه کردم جوابی نگرفتم و به‌ حق و حقوقم نرسیدم. و در حال حاضر معلول هستم و بیکار. از اینکه به حقم نرسیدم خیلی عذاب میکشم. محل خدمت پادگان دریایی سیرجان و بعد از اموزشی ناوگان بندرعباس

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از آن ارگان شکایت نمایید که یا دیه ویا غرامت ویا حقوق بازنشستگی به شما تعلق میگیرد