مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند بنام خودم

سلام عرض ادب وسپاس فراوان پدرم یک آپارتمان3طبقہ دارہ کہ سندش منگولہ داربنام پدرمہ۔۔ یہ واحدومیخان بنام من بزنہ کہ من جداواسہ خودم سندداشتہ باشم۔۔میشہ برام بگین بایدچیکارکنیم وھزینہ بنام خودم سندگرفتن چقدرمیشہ۔۔۔بازم سپاسگذارم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به دفتر اسناد به همراه وکیل تشریف ببرین

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

از طریق دفتر خانه اسناد رسمی میتونن سند رو به شما منتقل کنن و هزینه هم بستگی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نوع انتقال دارد هزینه صلح بیشتر است
متنی تخصصی توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد تا متضرر نشوید آنگاه از طریق دفاتر اسناد رسمی به ثبت برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر 3 واحد سند جداگانه داشته باشد امکان انتقال سند مالکیت یک واحد وجود خواهد داشت
در غیر این صورت شما باید مبایعه‌نامه عادی تنظیم نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هزینه را دفتر اسناد رسمی مشخص می‌کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر اسناد رسمی نسبت به نقل و انتقالات اقدام شود و هزینه را دفترخانه مشخص خواهد کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید.
هزینه را از دفترخانه اسناد رسمی سوال کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید.
هزینه را از دفترخانه اسناد رسمی سوال کنید.

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

از دفتر اسناد رسمی برای انتقال سند اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر هر طبقه سند جدا داشته باشه خیلی راحته اما اگر سند جدا نداشته باشه سخته باید به شهرداری مراجعه کنید بعد به اداره ثبت

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید درخواست صدور سند تفکیکی نمایید