مشاوره حقوقی رایگان - حفاظ بالکن

باسلام
مالک واحد طبقه اول ساختمان ده واحدی 5طبقه هستم ، بالکن منزل روبه خیابان و حفاظ یک متری دارد و از طریق درب کاملا شیشه به آشپزخانه راه داره ، یکسره درگیر ورود موش ،سوسک ، مارمولک و گرد و دود ناشی از مجاورت با جگرکی کنار واحد هستیم ، از جهت امنیت هم خیلی راحت با کمترین امکانات راه ورود به خانه از طریق بالکن محیا است . تصمیم گرفتم به وسیله سکوریت ، شیشه نامرئ یا تاشو یا ریلی ( به هر طریقی که کمترین تغییر در نما رخ بده ) تا سقف حفاظ بیشتری ایجاد کنم تا کاربری بالکن هم در جهت گلخانه و ایجاد فضای سبز بیشتر کنم و احساس امنیت بیشتر هم داشته باشم ، ولی یک نفر از ساکنین مخالفت کرد ، با توجه به شرایط پنجره بالکن هیچ یک از قطعات چارچوب حفاظ شیشه از بیرون دیده نمی‌شود و فقط شیشه مشخص است
بدون رضایت کامل از نظر قانونی برای حفاظت بیشتر امنیتی و آلودگی دود و حشرات و موش و مارمولک و... اقدام کنم؟ یا از شهرداری شخصا مجوز بگیرم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما اگر بخواهید تغییراتی در قسمت بالکن بدهید می‌بایست رضایت تمام مالکین باشد

شما در صورتی که واحدی همکاری ننماید شما صرفاً می‌توانید بابت حفاظت خود تامین دلیل انجام دهید و از طریق دادگاه دستور بگیرید

اما تغییر کاربری امکان‌پذیر نمی‌باشد

دکتر علی ملحانی

جناب آقای دکتر علی ملحانی :

با سلام. طبق ماده 9 قانون تملک آپارتمان ها با موافقت اکثریت ساکنین و ترجیحا کسب رضایت کتبی از ایشان. اقدام به نصب حفاظ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اعتراض آنها نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از شهرداری اجازه بگیرید
و هر ‌گونه تغیبر در ‌نمای ساختمان باید با ‌موافقت مالکان باشد