مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن بالکن مشاع

با سلام ،مالک واحد ط اول از ساختمان 5طبقه ده واحدی هستم ،سوالم درمورد بالکن رو به خیابان اصلی با نصب حفاظ یک متری که از نظر امنیت و سرقت و آلودگی محیطی و حتی ورود حشرات ، سوسک ،مارمولک و موش ایمن نیست
کنار واحد جگرکی هم فعال که به خاطر منقل یکسره دود و بوی زغال و ... باعث شده که اصلا امکان استفاده از بالکن ممکن نباشه و درب ورود به واحد از سمت بالکن هم درب با پنجره شیشه ای سراسری که راه ورود راحتی برای سرقت از منزل ،
تصمیم گرفتم تا سقف بالکن به روشی که نمای ساختمان تغییر خاصی نکنه به روش شیشه دو جداره آکاردئون ، تاشو یا به اصطلاح شیشه نامرئی (هر روشی که کمتر روی نما اثر داشته باشه) پوشش ایجاد کنم که آلودگی دود ، ورود سوسک و موش و ... کنترل بشه و آسودگی خاطر بیشتر ازجهت امنیت داشته باشم و بالکن با گل آرایی و چمن مصنوعی کاربری بهتری داشته باشه ولی یک نفر از اهالی مجتمع مخالفت کرد ، بادلایل و شرح موقعیت ،برای نصب شیشه سراسری بدون بهم خوردن نمای رنگ و ... ساختمان حتما نیاز به رضایت کلیه ساکنین هست؟ طراحی پنجره بالکن طوری که میشه به صورتی چارچوب حفاظ نصب کرد که از بیرون مشخص نباشه و فقط شیشه دیده می‌شود

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تکراری می‌باشد پاسخ داده شد برای امنیت می‌توانید تامین دلیل بگیرید و از طریق دادگاه اقدام کنید اما تغییر کاربری امکان‌پذیر نمی‌باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا تامین دلیل و بعد از طریق شهرداری