مشاوره حقوقی رایگان - اتمام اعتبار گواهینامه

سلام.حدود5سال اعتبارگواهینامه ب اتمام رسیده 1سال پیش راننده مقصردرتصادف بودم.والان پرونده پزشکی قانونی بسته شده ومنتظرجواب هستم....خواستم بدونم بیمه دیه خودم و سرنشینان رامیدهد...یا به مشکل میخورم به خاطر اتمام اعتبار گواهینامه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله میدهد. ولی بعدا از شما مطالبه میکند

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اگر راننده‌ای در تصادف به عنوان مقصر شناخته شده و فاقد گواهینامه باشد یا اعتبار آن تمام شده باشد، خسارت جانی و مالی شخص زیان دیده از سمت شرکت بیمه پرداخت می‌شود، در ادامه شرکت بیمه بعد از پرداخت خسارت، به راننده مقصر مراجعه کرده و خسارتی را که به زیان دیده داده است از راننده طلب می‌کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرداخت میشود ولی بعد از شما مطالبه میشود