مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت توسط بیمه

باسلام من با یک راننده مست شاخ به شاخ تصادف کردم که مقصر صددرصد را راننده مست زدند و از ترس این که براش مشکلی پیش نیاد مبلغ 4میلیون به من داد وگفت از بیمه استفاده نمیکنم فرداش وقتی ماشینم را بازکردم دیدم خیلی بیشتر آسیب دیده به او گفتم از بیمه استفاده کن اون هم قبول کرد ماشین بردیم بیمه و 14میلیون برام زدن ولی به خاطر این که تاریخ گواهینامه اون طرف تمام شده بود گفتن پرونده تا گواهینامه اش درست نشود بهت پول نمیدهند آیا نمیشود یک کاری کنم که پولم را بگیرم بیمه میتونه خسارت ندهد به خاطر اتمام گواهینامه مقصر ؟ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

عمران شفیعی

جناب آقای عمران شفیعی :

سلام بله باید کارهای اداری تمدید بیمه انجام گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بیمه باید خسارت را پرداخت کند