مشاوره حقوقی رایگان - ملک در حریم اداره راه

باغ بنده درحریم اداره راه،ولی جهادکشاورزی شاکی شد.حکم بدوی قلع وقمع صادر.با اعتراضی همراه بالایحه استعلام ازاداره راه وعدم صلاحیت جهاد کشاورزی درپرونده به تجدید نظررفت.باعدم توجه به درخواست ولایحه بنده تجدیدنظرحکم بدوی را تایید وقطعی نمود.ازراهنمایی استادان گرامی کمال تشکر را دارم...

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد قطعیت رای احتمال نتیجه بسیارکم است. بهرحال موضوع را از طریق بررسی دقیق مدارک با یک وکیل مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
برابر رای صادره حکم اجرا خواهد شد. بهتر است با در دست داشتن مدارک به یک وکیل دادگستری مراجعه تا موضوع جزئی تر بررسی شود

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر نیاز به بررسی رای دارد اگر راه داشته باشد میتوان اعاده دادرسی را مطرح کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به قطعیت رای توسط دادگاه تجدید نظر صرفاً می‌تواند در صورت داشتن دلایل جدید اعاده دادرسی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نظر شما اشتباه است
طلق قانون در ‌مورد اراضی خارج از شهر با کاربری کشاورزی و باغی ، هر گونه دیوارگذاری و ساخت بنا ، جرم تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود
که شما برای اخذ اجازه ساخت بنا یا دیوارگذاری ، باید به اداره جهاد کشاورزی مراجعه نمایید و نه اداره راه
و اداره جهاد کشاورزی میتواند از شما شکایت نماید