مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

درود بر شما ... امین هستم
تو سایت درج آگهی یه گوشی فروختم به مبلغ 9/400/000 تومان
3 تا واریزی برام اومده به مبالغ 8/000/000 تومان و 700/000 تومان و 700/000 تومان
بعد از رویت فیش های واریزی و پیامک واریز بانک گوشی رو تحویل خریدار دادم
بعد از چند وقت برام از ثنا پیامک اومد که ازتون شکایت شده و برای مبلغ 8/700/000 تومان رفتم و رضایت گرفتم
الان دوباره برای یه 700/000 تومان دیگه شکایت شده و جلوی کارتم 700/000 تومان مسدود است ... باید چه کنم ؟

برای 700 تومان هم شکایت میکنند ؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده باید مطالعه شود اینکه فیشینگ صورت گرفته شکی نیست ولی باید پرونده در شعبه مطالعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است رضایت شاکی آخر را هم اخذ نمایید