مشاوره حقوقی رایگان - پیامک شکایت

سلام من چند روز پیش از یه نفر شکایت کردم هر دو هم ثنا داریم فقط برای من پیامک اومده که ارجاع داده شده به فلان شعبه در سامانه هم چیزی ثبت نشده آیا برای طرف مقابل هم پیام رفته یا پیامک دیگه ای هم باید بیاد برام

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

قطعا برای طرف مقابل هم پیامک ارسال میشود.منتطر ابلاغ وقت رسیدگی باشید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر به شما ارجاع گزارش شده معمولا فقط به شاکی پیامک ارجاع ارسال میشود اما وقت رسیدگی برای هردو شما ابلاغ خواهد شد