مشاوره حقوقی رایگان - پول رهن خونه

سلام، وقتتون بخیر، پول رهن خونه رو من دادم ولی خونه رو به نام همسرم رهن کردیم، قرارداد اجاره به اسم ایشونه، الان من میتونم ازشون دست نوشته بگیرم؟ بعدا اگه مشکلی پیش بیاد این دست نوشته به دردم میخوره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دست نوشته بگیرید و یا اینکه در قرارداد قید کنید طبق توافق موجر و مستاجر پول به حساب شما پرداخت بشه

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله شما میتونید قرارداد دستی بگیرید که ک مبلغ قرارداد رو شما پرداخت کردین و فیش پرداخت رو شما داشتهدباشین و شمارش رو داخل دستنوشته قسد کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله متن مناسبی را با دقت و ظرافت از ایشان امضا بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام بهتر است پشت قرارداد مراتب را ثبت کرده و موجر هم امضا کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ولی بهتر است قرارداد اجاره را دوباره تنظیم نمایید