مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای هیات تشخیص و هیات حل اختلاف اداره کار

با سلام و سپاس آیا پرونده ای که در دیوان عدالت اداری در حال حاضر در حال رسیدگی است امکان دارد در همین زمان همین پرونده با همین موضوع رسیدگی و رای هیات
تشخیص و هیات حل اختلاف اداره کار را دادگاه دیگری باطل کند لطفا توضیح دهید.تشکر

پاسخ ها :

محسن منوچهری

محسن منوچهری :

استان :

آرای صادره توسط هیأتهای اداره کار، قاعدتا در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض است.