مشاوره حقوقی رایگان - پناه دادن به دختر 16 سال تمام چه حکمی دارد

با سلام
من 35 ساله هستم و تنها زندگی میکنم. چند روز پیش با دختر خانمی در پارک اشنا شدم وقتی دیدم مشکلی دارد که نمیتواند اعتماد کند سعی در جلب اعتماد کردم و دختر خانم نمی دانم دروغ گفته یا راست ولی گفت که از منزل فرار کرده است و از من درخواست کمک کرد و من چون میخواستم کمک کنم که او را به خانواده اش برسانم از او خواستم به منزلم بیاید به او اصرار کردم که به خانه برگردد ولی موفق نشدم او مدارک شناسایی هم همراهش نیست و گفت اگر به منزل برگردانم یا به پلیس خبر بدهد دوباره هم فرار میکند الان1 هفته است که نزد من است نمیدانم چگونه به پلیس خبر بدهم که خودم به هیچ عنوان به دردسر نیوفتم میترسم اگر پلیس او را بگیرد و ان دختر بفهمدکه من این کار را کردم برایم دردسر درست کند یا تهمت بزند .من به بهترین شکل از دختر نگهداری کردم که در خیابان دست افراد سود جو به او نرسد البته دو روز پیش به او گفتم که بنویسد و امضاو انگشت بزند که هیچ کس در مورد فرارش به او کمک نکرده و از طرف من و اشنایان من چه خانم و چه اقا برای این خانم هیچ مشکلی پیش نیامده و تا لحطه ای که در منزلم است هم مشکلی پیش نمی اید .در ضمن با این کار دختر اعتماد کرده و ادرسش را به من داده ولی کلا من از جایی که به هیچ کس اعتماد ندارم هنوز نمیدانم اصلا دختر از اول به من راست گفته که چند روز است فرار کرده یا موضوع مال چند ماه قبله ولی برگه ای که از اوگرفتم تاریخ و ساعت رو نوشته با دست خط خودش و امضا کرده چه کنم که برای خودم مشکلی ایجاد نشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست موضوع را با کلانتری و تماس با اورژانس اجتماعی 123،درمیان بگذارید.
دست خط خیلی در این مورد اعتباری ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این نوشته چون دختر زیر سن قانونی است اعتبار چندانی ندارد.
شما باید به پلیس اطلاع بدهید و یا اینکه بدون درد سر به خانواده اش اطلاع بدهید.
یا با شماره 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است محترمانه او را از منزل اخراج کنید تا به خانه خود بازگردد

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

متاسفانه اقدام جنابعالی علرغم جنبه انسانی ان به هیچ عنوان شرعی وقانونی نیست وچون از وضعیت اجتماعی وی مطلع نیستید ممکن است برای شما ایجاد درد سر نماید به همین خاطر باید در اولین فرصت با خانواده وی تماس ویا مراتب را به پلیس پیشگیری از وقوع جرم اطلاع دهید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

در یک جمله شما مرتکب اشتباه بزرگی شدید که قطعا بعدها پی میبرید که چه اشتباهی کردید فقط تنها در منزل نگذاریدش