مشاوره حقوقی رایگان - جا دادن به دختر فراری 15 ساله

سلام من م. هستم یه دختر 15 ساله الان سه ماه با من رابطه دارن خانوادش خیلی اذیتش میدن مادرش هم روابط نامشروع داره بدون اطلاع پدرش میخواد از خونه فرار کنه و بیاد پیش من ایا خانوادش بعدا میتونند مدعی بشن برای من در صورتی که دختر خودش فرار کرده چیکار میتونم بکنم که هیچ مشکلی برام پیش نیاد

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای شما میتواند موجب مسئولیت حقوقی شود و بهتر است این خانم از طریق اورژانس اجتماعی موضوع را پیگیری نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود همکاری نکنید عواقب دارد
دختر خانم و شما چند ساله اید؟
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اقدام هر دو نفر شما جرم است و خانواده وی میتوانند علیه تان تحت عنوان ادم ربایی دخترشان شکایت کنند

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

قطعا برای شما مشکل ساز خواهد شد،با اورزانس اجتماعی دخترخانم تماس بگیرند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است مشکل ساز شود. با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله والدینشان می‌توانند در این خصوص از شما شکایت نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری گردد
عواقب قانونی دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دختر باکره نیست می توانید بدون رضایت پدرش با وی ازدواج نمایید .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است قانونی اقدام شود . هر مشکلی امکانپذیر است