مشاوره حقوقی رایگان - بار قاچاق روغن صنعتی 10

سلام شوهرم راننده است وبدون اطلاع از اینکه به جای روغن صنعتی داخل گالن ها نفت وگازوئیل حمل شده است وشرکت نفت هم تایید کرده که محموله نفت و گازئیل است. ماشین شوهر من را توقیف وخودش هم با قید سند آزاد است.وهمسرم فقط راننده بوده واز بار بری وبارنامه بار را گرفته حکم او چه چیز می باشد.بارنامه با مهر امضا دارد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست ادعا را دردادگاه اثبات ودفاع مناسب ارائه نمایند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شوهر شما مسئولینی ندارد.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورتی که بارنامه بنام همسرتان باشد وی دارای مسئولیت میباشد ولی اگر صرفا راننده بوده با معرفی افراد ذی مدخل وی رافع مسئولیت کیفری وحقوقی است