مشاوره حقوقی رایگان - شکایت صاحب بار علیه راننده شوتی

سلام عرض ادب بنده بار سیگار داشتم که در طول مسیر نیروی انتظامی چرخ ماشینم را زدند و اسکورت به دادم نرسید منم مجبور شدم بار رو بریزم بیرون بلکه بتونم فرار کنم الان صاحب بار میگه باید پول بار بدی وگرنه به جرم خیانت در امانت شکایتت رو میکنم و چند برابرشو ازت میگیرم من هم از دار دنیا فقط یه ماشینی دارم آیا امکان داره که محکوم بشم کمکم کنید البته یکی از دوستانم که هم سرویسیم بوده رو گرفتن تکلیفم چی میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعیت را اعلام کند در این صورت شکایت نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت
.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌نماید هر کسی قصور یا جرمی انجام داده باشد مطابق قانون مخذه خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات کالا است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر سیگار قاچاق امانت نیست باید راستش را بگی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون کالا ها قاچاق بوده در صورت شکایت خود آن شخص هم باید در برابر قانون جواب دهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به لحاظ حقوقی شما ملزم و پرداخت خسارت صاحب مالید ولی به لحاظ کیفری از جنبه جرم در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی برای هر دوی شما کیفرخواست صادر می‌شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر بار قاچاق بوده مشمول خیانت در امانت نیست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر بار قاچاق بوده امکان طرح شکایت وجود ندارد پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید