مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی و گرفتن جانبازی و یا از کارافتادگی و غرامت

با سلام و احترام
احتراما اینجانب م.الف ساکن شهرستان بجنورد فرزند س.الف ، با شماره ملی .......... در دی ماه سال 1388 وارد خدمت مقدس سربازی شدم و با وجود داشتن 15 ماه کسر خدمت ، از کسر خدمتم استفاده نکرد تا خدمت کنم و بعد از 6 ماه خدمت در خراسان شمالی شهرستان بجنورد هنگ مرزی راز و غلامان پاسگاه مرزی جودر در حین نگهبانی در بالای پاسگاه جودر ، به دلیل فرسودگی دیوار پاسگاه و شکستن تکه از سیمان پاسگاه ، از بالای پاسگاه به پایین افتادم و از ناحیه پاشنه هر دو پا و کمر و صورت و دست دچار مجروحیت شدم و تمام هزینه های بیمارستان و حتی پلاتین های پام خودم خریداری و پرداخت کردم. و چندین بار اقدام کردم و حکم تعیین غرامت و از کارافتادگی 45 درصدی برای من صادر شد ولی اقدامات بعدی مرا به تعویق انداختن و دوباره اقدام کردم و گفتند به دلیل طولانی شدن مراحل کمیسیون چیزی به اینجانب تعلق نمیگیرد.. و به دلیل پیگیری های مکرر اینجانب کلا 3 میلیون به من پرداخت کردن که به جرات میگم هزینه دو بار رفت و امد اینجانب برای مراحل کمیسیون هم نمیشد.. بارها بیت رهبری اقدام کردم جواب دادند ولی وقتی به ارگان معرفی میشدم متاسفانه جوابی به من نمیدادند. الان بخاطر شگستگی هردوپام و درد کمرم قادر به انجام کار سنگین نیستم و متاسفانه شغلم کارگری است و دو روز کار میکنم و ده روز از درد پام و کمرم نمیتوانم کاری بکنم... من الان 7 سال است متاهلم ولی بچه دار نمیشوم و دکترها میگویند شاید دلیلش آسیبی به کمرت در دوران قبل از ازدواج باشد ...
ممنون میشوم راهنمایی و کمکم کنید
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. با توكيل وكيل دادگستري نسبت به دريافت ديات خود اقدام كنيد . بنده در خدمت شما هستم