مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی فرهنگیان به تبعیت از همسر

سلام من یک اقا هستم که کار ازاد در تهران دارم و قصد ازدواج با خانمی که در شهرستان سابقه یک ساله کار دارند و تعهد 8 ساله به محل خدمتشون دارند. ایا گرفتن انتقالی به تبعیت همسر در شهر تهران یا اطراف تهران وجود دارد؟
از چه راهی باید اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه می تواند به تبعیت از زوج درخواست انتقالی بدهد.
توجه داشته باشید که برای انتقالی سخت گیری می کنند و شکایت در دیوان عدالت اداری نیز معمولاً زمانبر است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زوجه می‌تواند با ارائه مدارک سکونت شوهر در شهر دیگر انتقالی بگیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با عالی‌ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود در میان بگذارید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام معمولا انواع مختلفی دارد از جمله بیماری پدر مادر شرایط اب هوایی و در نهایت بند پ