مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور

با سلام بنده یک موتور فروختم و قولنامه دستی انجام دادم و گفتم ظرف یکسال باید تعویض پلاک کنه وامضا و اثر انگشت ازش دارم ولی همه مدارک موتور رو تحویلش دادم آیا میتونم شکایت تعویض پلاک کنم؟ و دومین سوالم اینه که اگر خدایی نکرده خلافی کنه یکی رو زیر بگیره تکلیف چیه برای من مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اگر مهلت وکالت گذشته دادخواست الزام به تعویض پلاک دهید.اصل بر این است‌که جرم توسط صاحب پلاک صورت گرفته مگر اینکه با مستنداتی که دارید خلافش را ثابت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه قرارداد تنظیم شده است مشکل خاصی پیش نمیاد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که قولنامه فروش دارید نگران نباشید.میتوانید اظهارنامه ارسال ودرخواست فک پلاک کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت فک پلاکتان وتوقیف موتور رابایدمطرح کنید
بله مسیولیت تضامنی بامقصردرمقابل حادثه دیده خواهیدداشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا‌اظهارنامه ارسال دارید
افاقه نکرد دادخواست دهید
چون قرارداد وجود دارد منعی نیست.