مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی بانک

سلام وقت بخیر
بنده در آزمون بانک که تک ظرفیتی و 3 برابر ظرفیت بود در مرحله کتبی قبول شدم و نفر دوم بودم. بنده بومی هستم. نفری که الان قبول نهایی شده طی مشاهدات به عمل آمده،بومی نیست ولی امتیاز بومی رو گرفته و نمره ش با ضریب 1 و 4دهم اعمال شده در حالی که اگه امتیاز بومیش لغو بشه بنده نفر اول میشم.
الان بنده از چه طریقی برای احقاق حقوقم پیگیری کنم که به نتیجه برسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. شکایت در کمسیوناستخدامی آن اداره سپس دیوان