مشاوره حقوقی رایگان - اثبات واریز وجه چک

باسلام بنده بابت چندفقره چک به مبلغ 349میلیون تومان محکوم شدم و الان بابت خسارت تاخیرتادیه حدود یک میلیاردو پانصد میلیون به صورت اقساط به خاطرقبول اعسارم پرداخت میکنم. بنده درتمامی مراحل دادگاه واریزیهایی که به حساب طرفم پرداخت کرده بودم ارائه دادم این واریزیها حدود 300میلیون تومان بوده اما دادگاه این واریزها را قبول نکردو من را محکوم به پرداخت وجه چک و ضرروزیان کرد. چگونه میتوانم واریزهایم را اثبات کنم لازم به ذکراست این واریزها بابت سود پول بوده است اما چون به ورشکستگی خوردم دیگر نتوانستم چکهایم را پاس کنم. کار ما در زمینه خریدوفروش سهام دربورس بود. خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادنامه مربوطه مطالعه شود تا مشخص شود دادگاه چرا واریزی ها را قبول نکرده