مشاوره حقوقی رایگان - اثبات واریز وجه چک

سلام در سال 93 چک من برگشت خورد
و بنده در چند مرحله پول به شخصی که چک رو برگشت زده پول کارت به کارت کردم الان نمیدونم شماره کارتش چی هست چون شکایت کرده و اجراییه گرفته چطوری ثابت کنم بعد از برگشت چکم چند مرحله پول واریز کردم براش لطفا راهنمایی کنید .میتونم باثابت کردن مبلغ واریزی جلو حکم جلب رو بگیرم و اعسار بزنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اظهارنامه و دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق بانک خودتان تاریخ های احتمالی را استعلام کنید