مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده پدر

سلام من دختر 22 ساله ای هستم که به دلیل بداخلاقی و مشکلات روانی پدرم که دست و پای مرا بست و باکمربند مرا کتک زد مجبور به یک ازدواج ناموفق شدم و متاسفانه الان درمراحل طلاق و گرفتندحق نفقه و مهریه هستم،اما از آنجایی که درمنزل پدرم ساکن هستم و ایشان با من مدارا ندارد و مرا در خانه زندان میکند و کتک میزند نمیتوانم زندگی کنم و مخفیانه در دانشگاه تحصیل میکنم چون پدرم مخالف است،آیا شکایت من در دادگاه برای مستقل شدن مورد قبول واقع میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شما به سن رشد رسیده اید ومیتوانید بدون طرح شکایت، مستقل زندگی و شاغل باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به اقدام حقوقی نیست و شما می‌توانید هر زمانی از خانواده جدا شده و به شکل مستقل زندگی بفرمائید و طبق قانون، پدر شما نمی‌تواند مانع این امر شوند.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود هرچندپدرومادر بهترین دوستان هستند.ولیکن نیاز به شکایت نیست و مستقل هستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا لازم به شکایت نیست شما میتوانید مستقل شوید و کسی هم نمی‌تواند مانع شما شود

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، شما طبق توضیحات اکنون مستقل محسوب میشوید و نیاز به حکم دادگاه ندارید و می توانید جدا زندگی کنیز

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به سن قانونی اگر از نظر مالی مشکلی ندارید این اختیار را دارید که زندگی مستقلی برای خود داشته باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیازی به شکایت نیست میتوانید مستقلاً زندگی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایتی تحت عنوان مستقل شدن ندارین شما 22 ساله هستید اختیار زندگی خود را دارید اینکه پدر شما کتک میرند میتونید شکایت ضرب و جرح مطرح کنید ولی در حال حاضر هیچ کس ولی و قیم شما نیست و کاملا مستقل هستید اگر شرایط زندگی بدی دارید میتونید از موسسات مختلف کمک بگیرید ولی مطابق قانون شما اختیار دار زندگی خود هستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نیازی به طرح شکایت نیست
امکان مستقل شدن وجود دارد