مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی زمان نوشته

سلام
مبایعه نامه ای داشتم که در آخر یکی از سه برگه نوشته ای در حدود یکسال گذشته نوشته شده و بعد از ادعای بنده که این نوشته در حدود یکسال گذشته نوشته شده اما با توجه به ادعای طرف که در سال 95 نوشته شده قاضی به کارشناس دادگاه ارجاع داد و هم کارشناس یک نفره و هم کارشناس سه نفره ادعا داشتند که این نوشته برای سال 95 بوده در صورتی که واقعا نبوده و حکم علیه من صادر شد
آیا ممکنه کارشناسان اینقدر راحت اشتباه کنند
اگر راهنمایی کنید که بنده چکار کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، سوال تکراریست و پاسخ قبلا داده شد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام موضوع نیاز به بررسی دارد پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید