مشاوره حقوقی رایگان - تطابق زمانی نوشتن هبه نامه با تاریخ آن

پدر شوهر دخترم منزل مسکونی خود درهبه نامه ای بتاربخ 1400 به همسرش هبه نموده ولی مطمئنیم که هبه نامه درسال 1402 نوشته وامضا شده اول اینکه کارشناس خط می تونه تطابق نداشتن زمانی نوشتن هبه نامه و تاریخ آن را تشخیص بده ؟دوم اگه هبه نامه در سال 1402 نوشته وتاریخ آن را 1400 زده باشن قابل ابطال می باشد؟تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

آرش رحمانی

جناب آقای آرش رحمانی :

سلام
بله کارشناس می تواند تشخیص دهد. تغییر تاریخ جعل است‌ و سند قابل ابطال است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست کارشناسی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینگونه موارد در صورت اختلاف به کارشناسی ارجاع می شود و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست به اینکه شما در این دعوی چه سمتی دارید