مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک

با سلام و احترام
عموی بنده حدود چهار ماه قبل فوت کرده و از آنجایی که ایشان فرزندی ندارند، تنها وراثشان، همسر و دو برادرشان هستند.
به تازگی متوجه شدیم که ایشان قبل از فوت، منزل و ماشین خود را به فرد دیگری، انتقال سند داده اند. اما هنوز همسر ایشان (زن عموی بنده) در آن منزل سکونت دارند و فرد گیرنده ، هیچگونه تصرف و قبضی در مورد خانه انجام نداده است.
اما اطلاع دقیقی نداریم که تحت چه توافق و معاهده ای این انتقال سندها صورت گرفته، آیا مبایعه نامه ای تنظیم شده و یا آیا هبه نامه ای تنظیم شده یا خیر؟
آیا در صورت عدم تنظیم هبه نامه و یا مبایعه نامه رسمی، میتوان برای ابطال سند اقدام کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و به این سؤال، پاسخ داده شده است.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، سوال تکراریست و پاسخ قبلا داده شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کاربر ‌محترم جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات انتقال سند است