مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال توسط یکی از ورثه

سلام بعدفوت پدرم 7سال پیش وکالت فروش اموال غیرمنقول دادیم برادرم بعدبنابه بی اعتباری پس گرفتیم درمدت وکالتش یک خونه بنام زنش زده پول پدرم ازبانک دستش بوده دوتا خونه فروخته اجارهاروگرفته به ورثه پولی نداده چی شکایت کنیم کیفری میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند امکان طرح دعوا وجود دارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

وقتی وکالت داشته واختیارات لازم رو داشته جنبه کیفری ندارد.دادخواست مطالبه حساب دوران وکالت بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکیل مصلحت و غبطه موکلین خود را در مدت وکالت رعایت نکرده است.
اگر فرض را بر این بگیریم که ماترک به برادر سپرده شده است وراث می‌توانند به جرم خیانت در امانت اقدام به شکایت نمایند.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، اگر بتوانید اثبات کنید خیانت در امانت و انتقال مال غیر وجوه کیفری این عمل می باشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ اظهارنظر مستلزم مطالعه وکالتنامه مربوطه است ،

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کیفری نیست می توانید دادخواست ازائه حساب دوران وکالت را از وکیل تقدیم دادگاه نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر تحت عنوان حقوقی دادخواست دهید به نفع شماست